Gott nytt Primator! ///Marco

Gott nytt år!

Sitter hemma och softar. Lyssnar på bra musik och dricker lite öl. Soft och trevligt!

Hoppas alla får ett fint 2011! Vi syns på vägar och stigar! Skål!

Primator

Min cykel för år 2011! ///Marco

Nu har jag plockat på nya hjulen för att se hur cykeln kommer att se ut nästa säsong. Är fel framdäck på, ska byta till rätt när jag orkar. Är ju ett bra tag tills att den får ge sig ut att rulla ändå. Väger in på 6,95kg inklusive dator och kadensmätare. Ingenting på cykeln är speciellt lätt (skulle väl va kassetten från Sram som är lätt isf). Så jag är nöjd med den vikten. Det jag kommer byta är bakre flaskhållaren så att jag har enhetligt, det och framdäcket sen får det va nog.

Längtar som f-n till att kunna börja cykla på landsvägarna igen!

Specialized Tarmac Pro SL 2009

Är samma cykel som förra året fast nya hjul. Ville testa och köra på tubdäck. Ska bli intressant!

Slutet är nära! ///Marco

2011 står runt hörnet och ska bli spännande och se vad som väntar där bakom. Har bloggat dåligt ett tag men det är mest för att min träning är sjukt ointressant ur ett cykelperspektiv. Dessutom tränat lite mindre senaste veckorna. Känner iof att jag är i bra form så kanske inte var helt fel att dra ner på träningsvolymen. Är faktiskt intressant att se i andras bloggar hur hårt dom kör på vintern. Jag ser mig mer som en björn som går i ide under vintern, det är min grej. Ta det lugnare och ladda! Cykla ute nu i snön verkar mer galet än effektivt om någon frågar mig, hellre träningscykel eller spinning faktiskt, trots att det förmodligen är roligare att cykla ute i kylan!

Träningsmängden inför 2011 har jag inte bestämt än. Cyklade cirkus 500 mil i år och hade nog blivit ganska mycket mer om inte jag vurpat och förstört min axel i början av sommaren. Den är inte helt bra än. Kan tex inte köra chins längre, kunde köra över 20 såna innan vurpan. Känns lite trist men sånt är livet! Favoritövningen marklyft vågar jag inte ens testa för det känns som att axeln skulle lossna från kroppen om jag försökte lyfta några tyngre vikter från marken... Träningsmängden!? Antalet mil är inte det viktiga för mig utan jag vill träna effektivt, kommer börja köra backintervaller oftare och se till att få ännumer krut i benen. Är benstyrkan som är min styrka och den ska bli ännu bättre! Just dom där backintervallerna kände jag faktiskt rejäl effekt av. Faktiskt mest på slätdraget.

Hoppas även att alla haft en fin jul! Jag är en sån tråkig jävel som inte gillar julen. Gillar iof att träffa nära och kära men allt det stressiga runtomkring kan rentav kväva mig och förstöra julkänslan!

2011 here we come!

Julglöd!

RSS 2.0