Provcyklat brandcykel! ///Marco

Var nyss och trampade loss på en färgglad MTB, ingen värsting men helt ok. Ska testa i rätt storlek på söndag så får vi se om jag slår till! Saknar min MTB ganska mycket då dom turerna jag tog på den var riktigt avkopplande, en känsla jag inte riktigt hittat på racern än. På racern vill jag bara dundra på så hårt det går varje gång... ;-)

IMG 4324

Vill ha! ///Marco

Drog till Cykelcity efter jobbet och tänkte va ute i tid och köpa en jacka jag vill ha när det blir kallare. Den fanns inte hemma i min storlek än men kommer antagligen dyka upp så jag väntar. Är ju inte så fruktansvärt kallt än...fast bara för att jag skrev sådär så kommer det bli kallt framöver ;-)

Iaf så såg jag denna ramen i skylten! Fett najs som syrrans dotter skulle ha sagt! Haha!

DSC00060

Ett av mina mål avklarade för året! ///Marco

Jag har ju som sagt inte haft några större mål detta året men ett har iaf varit att cykla en c:a 7 mils runda på över 35 i snitt (ensam). Har en runda ute på Ekerö jag brukar köra. Fixade det förra veckan då jag höll ett snitt på 35,7 km/h i snitt. Det får jag vara nöjd med då jag fick stanna endel och även dra ner på tempot ibland för att bilar var ivägen i min framfart ;-)

Min axel är ganska ok nu men den tål inte belastning. 60kg i bänkpress har visat sig vara lite för tungt och jag är van att ligga och köra med 90+ så axeln är helt klart inte helt fit for fight riktigt än. Den är lite sämre igen.

Ska inte klaga då rörligheten i axeln inte verkar ha påverkats av ledskadan!

Nu när jag inte kunnat ösa på allt vad jag har med landsvägscykeln så har min gamla mtb-ådra börjat ge sig tillkänna och jag funderar starkt på att klippa en mtb på rean och köra lite tunga pass i skogen som alternativ träning till spinning osv som kommer härja under sen höst tidig vår. Den riktiga vintern blir det nog enbart spinning.

Nästa års stora mål blir att våga ge sig på att tävla i H30. Verkar roligt iaf och dom jag tränar med verkar va ett bra gäng att tävla med. Skulle va kul att hämta in utbrytningar osv...om orken finns...

IMG 4217

Iphone 4 ///Marco

Såhär "glad" ser man ut när en polare fotar en med en Iphone 4 ;-)



trazarm
 

Är skönt att kunna träna styrketräning igen. Får köra lätt men skönt att få lite tryck i kroppen. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska satsa på att väga nästa år. Väger nu 79kg och kan nog tänka mig ett gå ner ett par kg till. Det känns iaf som att jag kommer lösa tävlingslicens! Vet inte riktigt vad man ska skriva om i bloggen. Vill iaf hålla den i liv. Blev ju inte riktigt som jag tänkt denna säsongen efter att jag slog sönder ledbandet i axeln. Får se om jag ens orkar med att köra nått mer motionslopp...har iaf bättre tryck i cykelbenen än vad jag någonsin haft förut. Kör 3 pass cykel i veckan och 2 pass styrka. Känns skönt!

20 kronor! ///Marco

Det är billigt ibland. 20 kronor för denna goda tingest!

IMG 4216

Två styck nöjda gubbos i värmen!

IMG 4214

IMG 4213

DammREA! ///Marco

Cyklade förbi Sportson på kungsholmen idag efter jobbet. Dom har visst haft fuktskada och nu är det 20% rea på allt i butiken. Dammrea kallade dom det. Vissa saker var rejält dammiga andra inte. Antar att det är byggdamm...

DSC00008

Dom har faktiskt ganska mycket vettiga cyklar och kläder där (om man gillar GORE). Stod en Scott Scale 50 i strlk L men det är för stort för mig. En sån skulle jag kunna träna på under vintern...

Imorgon blir det en lång runda med Eric. Blir nog att man tar lite bilder och lägger ut här! Vädret är ju grymt fint just nu!

Rengöra klossar? ///Marco

Nu har jag dundrat runt med mina klossar i 300 mil och inte rengjort dom alls. Pedalerna rengör man ju emellanåt när man tvättar cykeln. Så jag tog fram lite 5-56 och olja och skruvade isär dom och fixade lite.

Största anledningen är för att jag tyckte att klossarna satt för långt fram och ville testa att flytta tillbaka dom lite. Dom såg ju inte så jätteskitiga ut!

IMG 4192

Men inuti så var dom inte så rena.

IMG 4195

IMG 4194

Nu sitter dom iaf på plats igen. Får se om jag blir nöjd med hur dom fungerar efter mitt mek. Vet inte vad man ska smörja dom med men körde med oljan som man har till kedjan. Var ju lätt att skruva isär så om det är helt fel så får jag göra om och göra rätt!

IMG 4197

Handfatet är nu renare än på bra länge då det är rengjort med Cykelcitys tips på rengöringsspray. Snacka om att det funkar bra!

Under detta mekande så lyssnade jag på gamla hederliga Nazareth. Hearts grown cold är en riktig fet tryckare....

Tvätthjälp..... /Eric

Sist jag tvättade cykeln fick jag hjälp... hoppas att det bara är början...





//Eric

Stilig gubbe!

IMG 4137

Eric stekte runt lite på norrort ikväll. Jag såg ut som skit som vanligt. Det är min stil! ///Marco

RSS 2.0